POČETNA

Ljubav i privrženost koju imamo prema našim psima velikodušno smo podijelili sa našim četveronožnim gostima u našem malom, obiteljskom hotelu za pse – Šapa.

Osnovani smo 2018. godine sa sjedištem u našoj obiteljskoj kući na periferiji Karlovca, okruženi prekrasnim šumama i prostranim livadama. Želja nam je da se svaki pas u našem domu osjeća maženo, paženo i voljeno, uz puno igre i trčanja i da nam vlasnici mogu bezbrižno prepustiti na čuvanje svoje četvernožne prijatelje. Vođeni ljubavlju i iskustvom koje smo stekli sa vlastitim psima, uvijek smo otvoreni za suradnju i za savjetovanje sa vlasnicima, prepoznajemo šta je psima najpotrebnije da na najbolji mogući način provedu vrijeme u našem društvu, društvu naših pasa i u odsustvu vlasnika.

Vaši psi imaju privatno ograđeno dvorište pod videonadzorom gdje provode zajedničko, slobodno vrijeme uvijek u našem prisustvu. Nudimo opciju unutarnjih bokseva u grijanom prostoru i vanjske bokseve, sve po potrebama Vašeg ljubimca.

Pružamo mogućnost poludnevnog čuvanja, dnevnog i noćnog čuvanja prema potrebi vlasnika. Također, nudimo uslugu individualnog pristupa psu, ravnajući se prema željama vlasnika. Svakodnevno komuniciramo sa vlasnicima, šaljući im pritom fotografije njihovih ljubimaca.

ŠAPA, obrt za čuvanje pasa, vl. Tea Lapić

DONJA JELSA 85A, KARLOVAC

mob: +385 98 9354148

e-mail: tlapic@gmail.com

2022. Ⓒ Šapa - hotel za čuvanje pasa